tiistai 28. joulukuuta 2010

Buon Natale!

 HYVÄÄ JOULUA! BUON NATALE! FELIZ NAVIDAD! GOD JUL! MERRY X-MAS!
sori että olen TAAS myöhässä postaukseni kanssa, mutta meillä kotosalla ei ole netti pelittänyt. Eli! Joulu meni nopeasti ohi, ja mulla ei ollut hirveen vahvoja joulufiiliksiä.
Anyways, maha oli täynnä, mieli onnellinen ja paljon lahjoja tuli.
Tässä ensimmäisenä vähän joulukuusen koristelua. Meille tuli tollanen hopea kuusi, nyt siinä on vielä karkkeja roikkumassa!namnam.

Mä olin enemmän kuin innoissani kuuse koristelusta. Sillä siitähän se joulunodotus alkoi;)
Meillä oli hirveät draamat joulukuusen väristä. Siskoni halusi kokonaan hopean kuusen, niin sellainen sen piti olla. Meillä
ei ollut tarpeeksi hopeapalloja, joten niitä lähettiin sitten erikseen ostamaan isosta ostoskeskuksesta-.-
Host isä vei mua Saronnon keskustaan kattomaan "presepejä" eli tollasia jeesuksen syntymästä kertovia pieniä asetelmia.
Niitä oli ihan hirveästi ja upeissa väreissä
ja wauu! oli tosi kaunista. Silloin alkoi tuntumaan jo joululta. Tälläinen kuusi sitten tuli:) Todella kaunis, ens vuonna kotona Suomessa mäkin haluan panostaa kuuseen näin paljon!
Brea, se taidekoulu. Vitsi se on kyllä sellanen kunnon historiallinen monumentti mun mielestä. ja ihan pirun inspiroiva. NIIIN eri luokkaa ku toi Helsingin torkkeli.
 Tollon joskus vähän ennen joulua oli lunta maassa, mutta itse aatto oli sateinen-.-
Harmitti vähän, mutta ei sillä sen erityisempää väliä. Mulla ei nyt ole kuvia sieltä 24pv illalliselta, koska en viittiny Marchesien (Diegon perheen) joulunvietto juhlis olee mikää kiinalainen kuvaaja:D Oli sen verran hienot kekkerit ihan Duemon vieressä!
 Mulla ja Ginillä oli samanlaiset nutturat kukilla, Mä tein;)! Äidin opettama nuttura.
Oltiin ylellisen näköisiä. Nää pikkusemmat tytöt on Catherina ja Giulia, ja eiköhän Giulia halunnut samanlaisen nutturan...
 Hihii! mä tein Gaian kanssa mokkapalaa! kaikki tykkäs hirveenä:) Oisin tehny jotain siistimpääki mut sen ruuan piti olla kestävää sillai et kestää monta päivää ja helposti kuljetettavaa.. joten päätettiin tehdä tälläst iisimpää:)! kaikki tykkäs hirveenä.Vasemmalla on tota Italian tunnettua Panettonea Mascarpone kastikkeella. Se Panettone on niinku makeeta pehmeetä leipää kakun muodossa+ kuivattuja hedelmiä sisällä. Iha jees.

 Kikkarat päässä näytän btw ihan enkeliltä:D
 Saran kanssa tuli hengattua eilen:) eli 27pv. Oli tosi mukavaa. se tyttö on niin mun mieleen.
Ollaan tässä kuvassa ku enkeli ja demoni:Dmustaa ja valkosta.

Tässä lopuks sukujuhlien sähläystä. Toivottavasti näkyy! :) Nyt meen moikkaa Ericaa!
CiaoCiao, palaillaan.

perjantai 17. joulukuuta 2010

Italian kurssi loppu

Tänään siis oli viimeinen italian kurssin tunti:(
 Hirveen monet ihmiset ihastelee mun hiustenväriä täällä kun se on sellanen kylmän blondi.
Käytän siis tosiaan loreal expertin silver shampoota ja john friedan sheer blond hoitoainetta.
Ja värjään aina sellasen tuhkanvaalella väri aineella niin niist tulee tommoset. Italialaiset on ihan sekasin täst värist!:D
tässä ehkä näkyy parhaiten mun hiustenväri

kaks parasta Saraa
Mulla oli pitkä päivä skolessa, 8-14... Onneks huomenna on lauantai ja ens viikon ke alkaa lomat.ahhh. Niin, vika italiantunti ja menin tunnin jälkeen opettajan Carlon luo apertiiville, tapasin sen koiran Brunon ja tyttöystävän:) Oli mukava käydä toisella puolella Saronnoa. Onhan tää loppujen lopuks aika iso kylä. Huomenna meen vähä kattelee joululahjoja Laquintanan kanssa:)! Ja illalla todennäköisesti vähän tanssahtelemaan:)! ollaan tosin molemmat tosi väsyneitä et katotaan mihin päädytään.
Hyvät yöt<3

torstai 16. joulukuuta 2010

Che giornata

Ciao taas kaikille. Joululähestyy hurjaaaaaa vauhtia ja en tosiaan ole valmis.
Olin eilen keskiviikkona kaverin muotinäytöksessä, eli sfilatassa. Mun kaveri Ilaria suunnittelee vaatteita Brera nimisessä taidelukiossa, tai en oo ihan varma onks se yliopisto ja lukio yhdistettynä. Siis tää koulu on sama rakennus missä olin siinä taidenäyttelyssä Diegon ja sen host-familyn kanssa. Se koulu on must niiin niiin niiiiiiin upea. se on vanha todellakin, mut must samalla jotenki niin inspiroiva, historiallinen ja muistuttaa mua jotenki romanttisist italialaisist leffoista. Itseasiassa.. yks mun opettaja joka on ihan kreisinä mun piirrustus taitoihin oli laittanut jotain mun töitä sinne Breraan ystävälleen joka toimii koulun opettajana.
Hän oli tosi kiinnostunut töistäni ja haluaisi että kävisin siellä pääsykokeissa ja muuta. Mutta oon päättänyt että koulut käydään Suomessa loppuun ja piste. En ala häslää Italiassa ennenku lukio on ees käyty loppuun. Mutta ajattelin käydä sen koulun järjestämillä iltapäivä kursseilla sitten ensivuonna. 


Tänään oli toisiksi viimeinen Italian kurssin tunti. Mulla on tosi kiva opettaja, Carlo, joka ei oikeastaan ole edes opettaja opettaja, vaan journalisti. Hän tosin tekee silloin tällöin Italian kursseja maahanmuuttajille:D 
Huomenna on sitten viimeinen tunti ja Carlo vie mut ja Diegon sen kotiin apertiiville kotiinsa. Saan nähdä sen hauvan ja varmaan vaihdetaan pienet joululahjat. Olisin niin halunnut antaa ruisleipää lahjaksi, mutta vaikea tehdä ruisleipää kun ei ole ruisjauhoja-.-


Puhuin ekaa kertaa Larinkin kanssa Skypessä. Se on tehnyt kouluhommeleita ahkerasti ja tukka oli pidentynyt! Outoa oli kyllä puhua kun ei ole nähnyt omaa veikkaansa 3kk..
Ei Larin kanssa kyllä sillai olla "todella" riippuvaisia toisistamme, meinaan, en olisi yllättynyt suuresti jos veli olisi skypessä kysynyt "Hei, missä sä oot muuten ollu nää 3kk?"


Sitten surullisempiin uutisiin.. Kuulin että mun yks paras lapsuuden ystävä on kuollut.
Nimittäin naapureidemme Mönttisten koira Riki. Lari kerto, että ystäväni oli kuollut sairauteen mikä oli vienyt siltä kaikki voimat:( tuli todella haikea olo. Nimittäin, Riki oli paljon mun kanssa kun olin nuoremi ja omaa koiraa ei ollut. Lepää rauhassa Riki!:)
Ja otan osaa.


Sun bravurisi Riki,
lepää rauhassa karvakorva.
Huomenna sitten vika Italian tunti ja lauantaina baila bailaa:)!
Diego menee Firenzeen, eli hän ei tule mukaan.. Harmi, mutta eiköhän me tyttöjen kanssa keksitä jotain oikein mukavaa! Buona notte! Bacii!

lauantai 11. joulukuuta 2010

Che cazzo vuoi?

Ciaooo!
Aijjai kun taas aika on vierähtänyt siivillä. Kolme kuukautta jo takana tätä vaihtovuotta.
Oon aika sanaton.. ei tunnu yhtää et oisin ollu JO 3 kuukautta. Tuntuu että tulin toissa viikolla. Noniin, siinä se itsenäisyys päivä sujahti. Ja joulukin lähestyy, mutta ei yhtään tunnu siltä. Ei kunnon purevia pakkasia, lumikinoksia.. ei niitä iän ikuisia joulurallatuksia radio novassa. Kuinka kaikkee tollasta jouluhömppää voikaan kaivata? Piti ihan youtubest kuunnella kunnon suomalaist joulu musaa. Kuinka kauheeta:D en ois ikinä uskonu pitäväni niin paljon joulusta. Mutta, olin Milanossa Fiera Rho:ssa. Eli joulu markkinoilla, jossa oli melkein jokaisesta maasta erillaisia tuotteita myynnissä. Löysin vähän jotai joululahjaakin;)
Oon suunnitellu et suomeen lähtee kunnon paketti vaan Aaronille ja Veljelle. Tulee muuten turhan kalliiksi. Joulukortteja kuitenkin varmaan lähtee useampaan osoitteeseen.


Siitä runwaystä! Se meni upeasti, mutta se ei siis ollut se "final" runway. Se on vasta ensi viikon keskiviikkona. Tunnen vieläkin olevani a) liian lyhyt b) turhan pulska siihen hommaan.Mutta sain jo pari tarjousta kasvomallin töistä. Tein siis joskus tosiaan sen malli kansion, mutta se nyt vähän jäi, sillä ei ollut koskaan aikaa sellaselle työlle. Siinä hommas pitäs olla niin tyrkylle et siinä jäis kaikki muut arjen askareet. Siinä oli joitain kuvia siitä Suomessa tehdystä kansiosta. 


Mulla on hirveä ikävä kavereita suomessa! ja tietysti äitiä ja isukkia kun puhuin 1h ja 48min niiden kanssa tänään... Aijjai. Niillä menee kovaa ausseissa ja Larillakin menee hyvin Suomen pakkasissa. Sallaa, Sofiaa ja Janikaa ehkä tyttökavereista kovin ikävä. Myös tietenkin Tarua, Ellaa, Larrea, Mellua, Riinaa ja Hettiä.. Kaikkia.. Apua kun ikävä iskee:D!
Kuinka kaikkea oppiikaan arvostaa kun se ei oo saatavilla. On niin paljon asioita mitä oisin joskus tehnyt toisin, mitkä haluisin nyt jotenkin hyvittää. Monia tekoja joita nyt miettii että miksi teki. Miksi piti huolestuttaa porukoita turhaan, miksi piti valehdella rakkaimalle ystävällesi, miksi piti tehdä joku asia ilman lupaa, miksi piti kääntää selkä niille kavereille jotka oikeasti oli sun kavereita? Nyt kun on ollut oman itsensä kanssa ihan kokonaan ja pitänyt miettiä elämän arvoja, sitä jännästi kasvaa. Alkaa ajatella omalla päällään eikä kuuntele mitä muut sanoo. Nytkin kun mietin että kuinka paljon on tehnyt jotain mitä kaverit on halunnut, vaikka itse ei olisi. Mutta kai tää on sitä aikuiseksi kasvamista:D
 Aattelin laittaa nyt jotain kuvii ja muistella 
kaikkii upeit hetkii kavereiden kaa, ennen
ku hippasen Giusepen, Diegon, Stefanon ja Eleonoran kanssa jonnekki. Eka piti mennä
leffaa mut nyt ne haluu pubii. En siis tiedä 
minne taas oon menossa:D
Mulla on ikävä Jereä. Vaikka se on onkin ex-poikaystävä niin on se mulle tosi läheinen.
Ollaan soiteltu joka päivä niin kauan kun muistan. Nyt ei sitten soitella.


Sohvi Sofia Pahvi Soffinen Soosi "Mun vaimo"
Piispanen. Sua on niiiiiiiiin kova ikävä.
Kun mulla oli ollu karsee päivä ei tarvinnut kuin mennä Prisman viereen Sofian luo niin murheet oli poissa. Se tyttö saa mut aina onnelliseks ja iloseks. Mun ei tarvii olla mitään muuta kuin itseni Sofian seurassa.
Muistan kun menin ensimmäistä kertaa 3B luokkaan ja Soffinen tuijotteli mua vihasesti rillien takaa, ei sillon meinaa ois uskonu et meistä tulee erottomat! Vois Soffinen kuinka mä sua kaipaankaan. Oot aina ollu rehellinen,
luotettava ja ehdottomasti upein ystävä mitä mulla on. Oot aina mun sydämmessä. S<3S
Tämä tässä on siis Aaron mun kummipoika, jolla nyt on varmaan 4 hammasta?

 Melina. Melluni Pinomaa. Ei usein ehkä nähdä kun asut siellä Granissa, mikä tosiaan on hyvin kaukana Nummelasta:D , mutta meidän bisnesnaisten elämä on kiireistä, no can do! Tutustuttiin purjehdus leirillä, mitä moni ihmettelee:D ja huomasin, kun sun kaa seilasin,
et oot toveri mun ainahin! upeaa runoutta.. 
Mutta, sun kaa on aina ollu kreisejä ja unohtumattomia hetkiä. mm. matkamme Tanskaan, oli USKOMATON!
Varmasti yksi upeimmista reissuista. Levilläkin törmäilty ollaan kahteen otteeseen;)! Sussa on useita puolia joissa ihmisissä arvostan, oot iloinen, kaikille ystävällinen,
viisas ja urheilullinen. JA SUN KAA EI OO TYLSÄÄ!
Aijjai, ja sun kotis<3 muutan sinne joku päivä vielä!
Voi Madia ja Tuomastakin ikävä: ( Pidä upea vuosi sinäkin siellä Equadorissa American Girlini!
Minna ja Ninni<3 luv you girls.

 Taru .. Oot ehkä oudoin/ erikoisin / arvaamattomin /
hauskoin / erillaisin/ ......///... ihminen ikinä. 
Oot äärettömän mielenkiintonen persoona. Sun mielipiteet on upeita ja oot musta niiin kaunis . Muistan kun tapasin sut ekan kerran Kalliossa Torkkelissa et oot todella outo? mut siks kiinnostuinkin susta ja halusin olla sun kamuli. En oo katunu sekunttiikaa et oon sun ystävä. Ollaan niin äärettömän erillaisia, mut silti niin ärsyttävän samanlaisia. Sulla on sama idea mailma kun mulla, ja jaksetaan väitellä yön pikkutunneille asti.
Oon onnellinen et oot löytäny Adamin joka varmasti pitää huolta susta. Huhhuh, tulipas syvällistä.
vois loppuun heittää et hei nainen, ... sä oot ih-ku, melkein kuin hardly- davidson! ps. teen ne paidat vielä!
ikävä sua, Onnea sinne kenguru landiaaan!


Larre! Oikealta nimeltäsihän olet Sara Holttinen, mut 
mä päätin muuttaa sut Larreks, koska oot must niin Laura
nimisen tytön näkönen.. 
En tiiä mist se johtu. Mut muistatkos Raila upean halpamatkalaisten reissun Budapestiin?
Railalla tais mennä kubalibret vääärään kurkkuun?
Oot nyt kaukana musta Britanniassa, mut kulta, tunnen sun läsnäolon tänne asti.
Muistan kun avauduit Tarun luona siit mystisestä Lindasta ja muistan kui ymmärsin sillon kuinka kaunis luonne oot, kun välität kaikista.Oot ehdottomasti upea ihminen..Kaunis kiitos et oot olemassa! Ilman sua en ois ymmärtäny mitä Taru sanoo ja ilman sua elämä ois tylsempää! Oon nii onnellinen et tapasin sut, ja take it easy baby ! Salla Sinikka Vesamäki. Oij kyllä mä jaksan toistaa sun toisen nimen. Muistan joskus kasilla
kun tulit meidän skoleen Nummelan harjun ylä-asteelle. Ei sillon ois uskonu et meistä tulee parhaat ystävät. Se kesä muistatkos? kun kuiskailtiin helliä sanoja? Salla, oot oikeesti UPEA
ihminen. Yleensä parhaita kavereita ei olla niin lyhyessä ajassa kuin me. Mutta me ollaan oltu alusta asti toisissamme kiinni. Muistan joskus oltiin lukion auditoriossa ja tekstailtiin toisillemme vaikka oltiin kymmenen metriä erossa toisistamme. Apua niitä kaikkia kauniita muistoja kun ajettiin mopoilla myllikselle , syötiin kanamozzarellatomaatti mättöö, kuunneltiin parasta musaa ja etsittiin miehiä. Matkamme kaikkiin kemuihin, tahkolle, Viroon, Lohjalle-.-, tammisaareen.. Apua ne kaikki muistot sykkii mun sydämmessä nyt kovaa!Oot aina pitänyt mua järjissäni ja tasapainossa, antanu parhaat neuvot ja kuunnellu ku joku on tehnyt mulle pahaa, kironnut ne ihmiset jotka mä oon halunnut kirota, syöny aina kun mäki oon halunnu syödä:D(usein monet ei suostu syömään niin usein), bilettäny mun kanssa, tuhissut öitä mun vieressä, lainanannut vaatteita, ollut luotettava, rakastanut ja aina muistanut minua. Onhan se Harri välillä väliin yrittänyt, niinkuin Torkkelikin, mutta ei.
me ollaan yhdessä AINA! en oikeesti voi muuta sanoo kun että Ti Amo Pesulini 4-ever.
                                                   Baby call me anytime!
                                  Sillä ilman soittoas, kuolen milloin vain!
Cessi hauvuli.
 Vilma ! ikävä suakin!baby!... Lady gaga

 Isku ryhmä joka ei hajoo! 


Lordi. Mun poika. mun ainoo poika.Kuinka voi koiraan kiintyä niin paljon. Vaikka oot tuhonnut, sotkenut ja aiheuttanut ongelmia, oot silti ollut se olento jolle olen voinut kertoa kaikki huoleni, iloni ja kaiken.
Kun on ollut huono päivä ja paiskon ovia, sä oot tullut luokseni häntä vispaten ja korvat höröllään. Nuollut mun kyyneleet poskilta, saanut mut nukahtaa, nauramaan, rentoutumaan, ja uskomaan et mua rakastaa varmasti ainakin yksi olento tässä mailmassa.
Sä et ehkä enää oo mun koira, mutta tuut olee aina mun poika. Muistan aina kuinka sä tuhisit munpeiton alla, halusit rapsutusta , pisulle menoa tai makupalaa. Ne silmät. ne ruskeet nappisilmät mitkä tuijotti millon mistäkin mua sai mut rakastuu suhun.Vaikka ostasin elämässäni tuhat koiraa, niin sä Lordi oot aina se paras jota rakastan eniten.
Koulutin sulle upeen luonteen ja tiedän että tein kaiken oikein, sillä sä oot täydellinen koira.Tammisaaren reissut sun kanssasi Nakki oli upeita. tuun aina muistaa sut makkarakoira. Aloin tätä Lordi kohtaa kirjottaessani itkee.. Kuinka voikaan ihminen rakastaa eläintä kuin omaa lastaan. Mulla on ikävä sua Lordi.
Mellu ja meitsi viel Tanskassa:)
Jatkan kirjotteluu kavereist viel huomenna, sillä nyt syömään ja kavereiden kaa ulos! Ciao, Bacii!