perjantai 5. marraskuuta 2010

 HAPPY HALLOWEEN!
Anteeksi että postaillaan näin myöhässä. Sori kotiväki! Mutta siis, tässä toivottuja päivityksiä Halloween riennoista. Siis sunnuntaina 30.10.2010 oli Halloween ja mä ja mun sorellet juhlittiin sitä menemällä Gardalandia nimiseen huvipuistoon. Nimensä mukaisesti se on Gardajärven vieressä. Oli upea reissu! Ehkä tunnelmaa hieman madalsi huonot säät. Nimittäin koko päivän satoi ja tuuli. Toisaalta Halloweeniin varmaan sopii paremmin vähän myrskyisä ilma. Koko huvipuisto oli koristeltu todella pelottavasti ja laitteet oli siistejä!

Happy Halloween!
Huhhuh kun siellä oli noita kurpitsoja.


hui hurjaaaa!

yks 4-vuotias vierässäni tosiaan tirautti pelon kyyneleet.
 Mua ja siskojani harmitti eniten se, että koko huvipuisto oli täynnä ihmisiä ja joka laitteeseen piti odottaa toooooodella kauan. Erillaista Suomen huvipuistoihin on se, kun laitteiden luona näkyy minuutilleen jonotus ajat! Aika luksusta. Gardalandian sisäänpääsy maksu oli suunnilleen samaa hintaa kuin Suomessa, mutta uusia huvipuisto herkkuja tuli pongailtua. Tässä kuvassa on siis omena, jonka päällä sokeri kerros. Hyvää oli! Oikein sopivaa herkkua Halloweeniin.
Herkkua! Omppu sokeri kuorrutuksel
Ginevran kanssa Poseidonin eessä.

Jonotettiin varmaan tunti.

Ufoja!
Lunedi 1.11.2010 Hui että, jo marraskuu!
Heti sitten maanantai aamuna klo.9 olin Saronnon junaasemalla valmiina yhden päivän Padova reissulle.
Menin sinne Diegon perheen eli Marchesien kanssa.
Junamatka oli 2h, mutta pojat viihdytti ni ei tylsää ollut:D Kiitosta vain!
Padova on siis sateisenakin päivänä todella kaunis! Suosittelen käymään! Reissumme tarkoituksenahan oli mennä katsomaan kuuluisan Giotton töitä. Giottohan on siis ensimmäisiä kirkkomaalareita, joka on tehnyt töitä perspektiivissä. Työt oli todella upeita, ja oli kiva nähdä ne livenä, kun tähän asti voinut vain kirjojen kuvia selailla. Itselläni ei ole oma ottamia kuvia paikasta, sillä kameroita ei saanut tuoda sisään. Tylsää...
Ihanaa kun Diegon mami tykkää taiteesta yhtä paljon, kuin minä, ellei enemmänkin!
Onneksi mentiin junalla, vaikka aluksi suunniteltiinkin automatkaa. Tulvat olivat nimittäin tukkineet tiet!:D Mekin nähtiin junan ikkunasta muutamia tulva paikkoja. aijjai!
Ciao a tutti!

Tässä Diegon äiti ja mä Padovassa.

Padovaa!
Martedi 2.11.2010. Ahh mikä autuus! Oli eilen kyllä upea maanantai päivä! Itseasiassa tänään on jo perjantai kun päivitän ja muistan vieläkin kuinka upea maanantai oli. Varmasti yksi parhaista maanantaista mikä ollut! Tälläset asiat, kuin Giotton töiden näkeminen tulee aina pysyy nii kauniina muistona ja sielussa läpi elämän:)! Tiistai oli maanantain tavoin vapaa, niin otin todella rennosti dataillen ja laittaen kynsiä.
Toivottavasti kaikilla oli siellä Finlandiassa hyvä Halloween!
Skypetystä ja päiväkirjaa..

Itse alttari<3
Aijjai kun herra.sir.mr.Lordia on kova ikävä. Kova Kova ikävä.
yö kyläilyä laina pyjamassa!
Minä, Martina (ainoa brune), Ilaria ja Sara:)
Tässä vähän loppukevennystä vielä lauantai illasta kun me tytöt päätettiin lähteä vähän diskoilemaan paikalliselle clubille! meno oli kova. Saralle , siis altra Saralle yöks!
Girls just wanna have fun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti